3.ročník Memoriálu Karla Parmy

Jindřichův Hradec 26.5.2018. 

 

         Letos odjely čtyři sportovní gymnastky TJ Sokola Chrudim do Jindřichova Hradce na 3.ročník Memoriálu Karla Parmy, který se koná na počest trenéra a vedoucího celého oddílu, který měl pracovní úraz s tragickými následky. 

Chrudimské sportovní gymnastkysi přivezly čtyři medaile.

         Pět sportovních gymnastek T.J. Sokola Chrudim se vydalo v sobotu 5.5.2018 na svůj oblíbený závod Bedřichovský ježek do Jihlavy.

Pohádkový závod v Jičíně

Chrudimské sportovní gymnastky sbíraly medaile i zkušenosti.

 

         V neděli 22.4.2018 odjelo celkem 8 sportovních gymnastek oddílu T.J. Sokol Chrudim  do krásného Jičína na 5.ročník  „Pohádkového závodu“.  Účast byla veliká, závodilo kolem 135 dětí od nejmladších 5-letých až po ženy.

Chrudimské sportovní gymnastky přivezly další medaile z Pelhřimova 

 

         Oddíl SG Pelhřimov pořádal 14.4.2018 Memoriál Zuzany Hartlové, dlouholeté trenérky jejich oddílu a sjelo se 101 gymnastek z celé republiky. Za oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim jelo reprezentovat 8 děvčat.

Chrudimské gymnastky dovezly dvě zlaté a dvě stříbrné medaile. 

Pohár Krkonoš 7.4.2018 

         Osm sportovních gymnastek z oddílu T.J.Sokol Chrudim odjelo 7.4.2018 do Vrchlabí na 28.ročník putovního poháru Krkonoš, kam se sjelo celkem 120 závodnic.

Velká cena Hradce Králové

Chrudimské sportovní gymnastky získaly čtyři medaile. 

         Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim 24.3.2018 odjely na svůj první letošní pohárový závod 51.ročník Velké ceny Hradce Králové, což je dvojboj na kladině a prostných. Byl to velmi dobře obsazený závod, celkem přijelo 72 závodnic z 10 oddílů celé republiky.

Nejúspěšnější sportovec chrudimska 2017

         Výkonný výbor Sportovní unie Chrudimska spolu s Chrudimským deníkem a městy Chrudim, Hlinsko, Skuteč, Heřmanův Městec, Slatiňany, Chrast, Luže, Ronov, Seč, Nasavrky a Třemošnice připravily 24.1.2018 vyhlášení ankety „Nejúspěšnější sportovec Chrudimska roku 2017“ v chrudimském divadle.

51.ročník Memoriálu M.Brdíčkové – Šplíchalové a

6.ročník župního přeboru Jaroslava Šplíchala ve sportovní gymnastice v Chrudimi.

 

Chrudimačky zaslouženě vybojovaly zlatý pohár.

 

 

Na závěr roku v neděli 10.12.2017 pořádal oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim  ve sportovní hale tradiční závod ve sportovní gymnastice žen. Tento závod se koná v duchu vzpomínek na zakladatele a výborného trenéra sportovní gymnastiky v Chrudimi pana Jaroslava Šplíchala, který 22.9.2011 tragicky zahynul. Byl to bratr Mirky Brdíčkové-Šplíchalové bývalé reprezentantky a olympioničky, na jejíž počest začal pořádat již před 51 lety její Memoriál. Rozhodli jsme se v jeho úžasné práci pokračovat dál a na jeho počest jsme založili tradici župního závodu pro nejmladší žákyně.

Mistrovství ČR družstev II.ligy ve sportovní gymnastice Brno 3.12.2017

 

Gymnastky z oddílu T.J. Sokol Chrudim si z krajského přeboru vybojovaly postup na Mistrovství ČR v II.lize družstev, které se konalo 3.12.2017 v hale Sokola Brno.

Úspěšný krajský přebor ve sportovní gymnastice.

 

Všechna chrudimská děvčata odjížděla s medailí na krku.

 

         Ve školní tělocvičně v Hradci Králové se17.11.2017 konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen.

Mistrovství republiky oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

Praha 12.11.2017

          Mistrovství gymnastických oddílů ČOS se konalo v neděli 12.11. v pěkně vybavené tělocvičně Sokola Žižkov. Za oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim závodila tři děvčata ve dvou kategoriích.

Oddíl sportovní gymnastiky Chrudim

má další titul z Mistrovství ČR.

28.10.2017 Litomyšl

                  Již podruhé uspořádal gymnastický svaz Mistrovství ČR jednotlivkyň ve sportovní gymnastice kategorie C v krásné hale v Litomyšli. Tento závod je pro závodnice, které nedosahují vrcholové gymnastiky, ale rády cvičí, z nich potom bývají dobré trenérky. Celkem se zúčastnilo 120 závodnic z 26 oddílů.

Přebor Čech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

          V sobotu 14.10.2017 se konal v krásné kolínské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Přijelo více jak 100 žákyň, které si musely vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjely reprezentovat dvě nejlepší starší žákyně a také dvě úplně nejmladší šikovné začínající žákyňky.

Chrudimská sportovní gymnastka Sára Kulhavá má titul mistrně republiky a Karolína Horníková získala stříbro z MČR !!!

17.-18.6.2017 Ostrava

          Z oddílu sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim naše město jely reprezentovat tři sportovní gymnastky do Ostravy na MČR, kam přijelo téměř 200 závodnic. Letošní Mistrovství české republiky se stalo pro nás historicky nejúspěšnějším po 24 letech, kdy jsme získali naposledy titul.

Sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim vybojovaly sedm medailí na krajském přeboru

 

           Ve Vrchlabí se v sobu 3.6.2017 uskutečnil přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. Náš oddíl T.J.Sokol Chrudim reprezentovalo 8 závodnic.

42. ročník Memoriálu Jana Hampla v Pardubicích ve sportovní gymnastice.

 

          V sobotu 13.5.2017 odjelo pět sportovních gymnastek z T.J.Sokola Chrudim na Memoriál J. Hampla do Pardubic.        

Pět medailí přivezly chrudimské sportovní gymnastky z  Krkonošském poháru.

  

          Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim vyrazily již tradičně na závod o Krkonošský pohár, který se konal 6. 5. 2017 ve Vrchlabí.

Chrudimské sportovní gymnastky

si přivezly čtyři medaile.

 

         Osm sportovních gymnastek T.J. Sokola Chrudim se vydalo v sobotu 29.4.2017 na svůj oblíbený závod Bedřichovský ježek do Jihlavy.

Velká cena Hradce Králové

Dvě chrudimské sportovní gymnastky získaly cenné medaile.

 

         Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim 8.4.2017 odjely na svůj druhý pohárový závod 50.ročník Velké ceny Hradce Králové, což je dvojboj na kladině a prostných. Byl to velmi dobře obsazený závod, celkem přijelo 115 závodnic z 11 oddílů celé republiky.

 

Pohádkový závod v Jičíně

Chrudimské sportovní gymnastky zahájily úspěšně závodní sezónu třemi medailemi.

 

         V neděli 26.3.2017 odjelo celkem 6 sportovních gymnastek oddílu T.J. Sokol Chrudim  do krásného Jičína na 4.ročník  „Pohádkového závodu“.  Účast byla veliká, závodilo kolem 140 dětí od nejmladších pětiletých až po ženy.