Mistrovství ČR ve Vysokém Mýtě. 

                    26.-27.10.2019 uspořádal Český gymnastický svaz Mistrovství ČR jednotlivkyň ve sportovní gymnastice kategorie C v krásné hale ve Vysokém Mýtě. Celkem se zúčastnilo 202 závodnic ze 42 oddílů, což bylo zatím nejvíce v historii tohoto závodu.

Přebor Čech ve sportovní gymnastice.

            V sobotu 12.10.2019 se konal v krásné plzeňské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Přijelo více jak 120 žákyň, které si musely vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjely reprezentovat naše tři malé žákyně.

Chrudimské sportovní gymnastky reprezentovaly náš kraj na Olympiádě dětí a mládeže v Liberci

23.-28.6.2019 Liberec

         V neděli 23.6.2019 odjely naše dvě nejlepší gymnastky Sára Kulhavá a Karolína Horníková na Olympiádu dětí a mládeže do Liberce, kde měly ještě se dvěma děvčaty z oddílu Loko Pardubice reprezentovat náš Pardubický kraj.

Chrudimské sportovní gymnastce Sáře Kulhavé unikla těsně bronzová medaile na MČR !!!

22.6.2019 Černošice

                   Letos se z oddílu sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim probojovaly dvě nejlepší závodnice na MČR, které se letos konalo podruhé v krásné sportovní hale Věry Čáslavské v Černošicích u Prahy.

Sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim přivezly 7 medailí z krajského přeboru ve Vrchlabí

 

          Ve Vrchlabí se v sobotu 8. 6. 2018 uskutečnil přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. Náš oddíl T.J.Sokol Chrudim reprezentovalo 10 skvělých závodnic.

Sportovní gymnastky testovaly formu v

Jindřichově Hradci.

         25.5.2019 odjely dvě nejlepší sportovní gymnastky TJ Sokola Chrudim do Jindřichova Hradce na 4.ročník Memoriálu Karla Parmy, který se koná na počest trenéra a vedoucího celého oddílu, který měl pracovní úraz s tragickými následky.  

Chrudimské sportovní gymnastky získaly tři vzácné medaile z Pardubic.

Sára Kulhavá skočila poprvé salto na kladině.

 

         Oddíl TJ Loko Pardubice pořádal 4.5.2019 již 44.ročník Memoriálu Jana Hampla ve dvojboji na bradlech a kladině, celkem přijelo 75 gymnastek z celé republiky.

Chrudimské sportovní gymnastky

si přivezly pět medailí z Bedřichova.

         Devět sportovních gymnastek T.J. Sokola Chrudim se vydalo v sobotu 27.4.2019 na svůj oblíbený závod Bedřichovský ježek do Jihlavy.

Chrudimské gymnastky dovezly tři medaile.

Pohár Krkonoš 6.4.2019

         Osm sportovních gymnastek z oddílu T.J.Sokol Chrudim odjelo 6.4.2019 do Vrchlabí na 29.ročník putovního poháru Krkonoš ve dvojboji, kam se sjelo 130 závodnic.

Pohádkový závod v Jičíně

 

Chrudimské sportovní gymnastky sbíraly medaile i zkušenosti.

 

         V sobotu 30.3.2019 odjelo celkem 8 sportovních gymnastek oddílu T.J. Sokol Chrudim  do krásného Jičína na 6.ročník  „Pohádkového závodu“.  Cvičilo se na kladině a prostných a účast byla veliká, závodilo  celkem 133 dětí z 10 oddílů od nejmladších 5-letých až po ženy.

Velká cena Hradce Králové

Chrudimské sportovní gymnastky zahájily úspěšně závodní sezónu.

Sportovní gymnastky T.J. Sokol Chrudim 23.3.2019 odjely na svůj první letošní pohárový závod 52.ročník Velké ceny Hradce Králové, což je dvojboj na kladině a prostných. Byl to velmi dobře obsazený závod, celkem přijelo 112 závodnic z 11 oddílů celé republiky.

52.ročník Memoriálu M.Brdíčkové – Šplíchalové a

7.ročník župního přeboru Jaroslava Šplíchala ve sportovní gymnastice v Chrudimi.

Družstvo chrudimských gymnastek má zlatý pohár.

           Oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim připravil ve sportovní hale 16.12.2018 tradiční závod ve sportovní gymnastice žen, který se koná v duchu vzpomínek na zakladatele a výborného trenéra sportovní gymnastiky v Chrudimi pana Jaroslava Šplíchala, který 22.9.2011 tragicky zahynul. Byl to bratr Mirky Brdíčkové-Šplíchalové bývalé reprezentantky a olympioničky, na jejíž počest začal pořádat již před 52 lety její Memoriál. Rozhodli jsme se v jeho úžasné práci pokračovat dál a na jeho počest jsme založili tradici župního přeboru Jaroslava Šplíchala pro nejmladší žákyně.

Mistrovství ČR družstev II.ligy ve sportovní gymnastice Černošice 9.12.2018 

Gymnastky z oddílu T.J. Sokol Chrudim si z krajského přeboru vybojovaly postup na Mistrovství ČR v II.lize družstev, které se konalo 9.12.2018 v nové sportovní hale v Černošicích pojmenované po naší nejúspěšnější gymnastce Věře Čáslavské.

 

Sedm medailí z krajského přeboru ve sportovní gymnastice.

 Všechna chrudimská děvčata odjížděla s medailí na krku. 

 

         Ve školní tělocvičně v Hradci Králové se24.11.2018 konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. 

Předvánoční závod pro nejmladší sportovní gymnastky

Stříbrné medailové žně.

 

          T.J.Sokol Pardubice již tradičně pořádá 10.11.2018 závod pro nejmladší začínající sportovní gymnastky, tentokrát se konal v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodily čtyři malé závodnice a rozhodně se neztratily.

         Nejstarší naše 8-letá Emil

Mistrovství republiky oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. 

Praha 11.11.2018

 

         Mistrovství gymnastických oddílů ČOS se konalo v neděli 11.11. v pěkně vybavené tělocvičně Sokola Žižkov. Za oddíl sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim závodila tři nejlepší děvčata.

Mistrovství ČR kategorie C v Jindřichově Hradci.

 

         26.-27.10.2018 uspořádal Český gymnastický svaz Mistrovství ČR jednotlivkyň ve sportovní gymnastice kategorie C v krásné hale v Jindřichově Hradci. Tento závod je pro závodnice, které sice nedosahují vrcholové gymnastiky, ale rády cvičí, z nich potom bývají dobré trenérky. Celkem se zúčastnilo 190 závodnic ze 41 oddílů.

Chrudimské sportovní gymnastky získaly vzácné medaile na Přeboru Čech ve sportovní gymnastice.

           V sobotu 20.10.2018 se konal v krásné plzeňské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Přijelo více jak 100 žákyň, které si musely vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjely reprezentovat naše nejlepší starší žákyně a dvě nejmladší šikovné žákyňky.

Chrudimská sportovní gymnastka Sára Kulhavá zazářila stříbrem i štěstím ve Znojmě na MČR !!!

 

22.-23.6.2018 Znojmo

 

                  Z oddílu sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim se probojovala čtveřice nejlepších závodnic na MČR, které se letos konalo poprvé v krásné sportovní hale ve Znojmě, kam přijelo téměř 200 gymnastek.  

Sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim zazářily na krajském přeboru medailemi a všechny postoupily na mistrovství české republiky.

 

Ve Vrchlabí se v sobotu 2.6.2018 uskutečnil přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen. Náš oddíl T.J.Sokol Chrudim reprezentovalo 6 skvělých závodnic.