Mistrovství ČR družstev II.ligy ve sportovní gymnastice Brno 5.-6.12.2015

 V neděli 6.12. měl náš oddíl TJ Sokol Chrudim na Mistrovství ČR v II.lize družstev opět zastoupení.

 

Mistrovství republiky oddílů ČOS ve sportovní gymnastice 

Praha 29.11.2015

 Sára Kulhavá vybojovala vzácnou zlatou medaili.

         Letošní Mistrovství gymnastických oddílů ČOS se konalo v neděli 29.11. v pěkně vybavené tělocvičně Sokola Žižkov. Na tento závod budeme dlouho rádi vzpomínat. Po delší době si vybojovala postup čtyři děvčata z oddílu sportovní gymnastiky TJ Sokol Chrudim ve třech kategoriích.

Předvánoční závod pro nejmladší sportovní gymnastky.

 Pardubice 7.11.2015

 

         T.J.Sokol Pardubice již tradičně pořádá závod pro nejmladší začínající sportovní gymnastky, tentokrát se konal v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodily tři malé závodnice v kategorii ročník narození 2009 a mladší.

Oblastní přebor družstev ve sportovní gymnastice v Hradci Králové.

Všechna chrudimská děvčata mají medaili.

  

         21.11.2015 se konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v Hradci Králové. Pět závodnic T.J.Sokola Chrudim reprezentovalo náš oddíl.

7.ročník jindřichohradecké ligy

14.11. 2015

 

          Tři sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim se vydaly do Jindřichova Hradce, aby si vyzkoušely své obtížné sestavy před oblastním přeborem, který se bude konat 21.11. v Hradci Králové, kde půjde o postup na MČR v II.lize družstev.

 

Chrudimské sportovní gymnastky mají medaile z Pelhřimova

 

         Oddíl SG Pelhřimov pořádal 31.10.2015 Memoriál Zuzany Hartlové, dlouholeté trenérky jejich oddílu. Za oddíl gymnastiky T.J. Sokol Chrudim jelo reprezentovat oddíl sportovní gymnastiky Chrudim 6 děvčat a celkem zde závodilo 113 závodnic z oddílů z celé republiky.

 

Přebor Čech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice.

Chrudimačky vyhrály obě kategorie.

          V sobotu 17.10.2015 se konal v krásné kolínské sokolovně přebor Čech pro žákyně všech oddílů ČOS ve sportovní gymnastice. Sjelo se kolem 90 žákyň, které si musely vybojovat postup na celostátní Mistrovství ČOS v Praze. Náš oddíl T.J. Sokol Chrudim odjela reprezentovat tři děvčata.

Sáře Kulhavé unikl bronz

na MČR ve sportovní gymnastice o 0,15bodu.

 14.6.2015 Vysoké Mýto

          Letošní MČR jednotlivkyň ve sportovní gymnastice se konalo v našem kraji ve Vysokém Mýtě. Ikdyž byla velká vedra, sjeli se tam všichni, kteří mají rádi tento sport. Z oddílu SG T.J. Sokol Chrudim naše město jely reprezentovat tentokrát již tři závodnice, které se probojovaly z krajského přeboru.

 

Závod o Perníkovou chaloupku v Pardubicích 6.6.2015

 

         Nejmenší sportovní gymnastky oddílu TJ Sokol Chrudim se vydaly 6.6.2015, jako každý rok, do Pardubic na svůj oblíbený již 20. ročník závodu o Perníkovou chaloupku. Je to závod mladších žákyň ve dvojboji na akrobacii a kladině.

 

 

Tři sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim vybojovaly postup na MČR z oblastního přeboru.

Ve Vrchlabí se uskutečnil 30.5.2015 přebor pardubického a královehradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen . 

Pohár Vajgaru v Jindřichově Hradci,

Obě naše sportovní gymnastky si přivezly medaili.

 23.5.2015

         Dvě sportovní gymnastky TJ Sokola Chrudim se vydaly do Jindřichova Hradce, kde je čekal 27. ročník závodu Pohár Vajgaru. Byla to zkouška před oblastním přeborem, který se bude konat 30.5. ve Vrchlabí.

Chrudimské sportovní gymnastky

získaly tři medaile v závodě o Bedřichovského ježka.

 

         V sobotu 2.5.2015 se 8 sportovních gymnastek T.J. Sokola Chrudim vydalo na svůj oblíbený závod do Bedřichova u Jihlavy.

 

Chrudimské gymnastky mají dvě medaile z Vrchlabí.

 Pohár Krkonoš 18.4.2015

           V sobotu 18.4.2015 odjely sportovní gymnastky do Vrchlabí na 25.ročník putovního poháru Krkonoš.

 

 

40. ročník Memoriálu Jana Hampla v Pardubicích ve sportovní gymnastice.

 

V sobotu 28.3.2015 se konal Memoriál J. Hampla v Pardubicích ve sportovní gymnastice žen. Je to závod ve dvojboji na bradlech a kladině.

 

Pohádkový závod v Jičíně 15.3.2015

Chrudimské sportovní gymnastky

mají první dvě zlaté medaile v této sezóně.

          V neděli 15.3.2015 odjely 4 sportovní gymnastky poprvé do Jičína na 2.ročník  „Pohádkového závodu v Jičíně“.  Závodilo přes 90 dětí od nejmladších 5-letých až po juniorky.

48.ročník Memoriálu M.Brdíčkové – Šplíchalové a 3.ročník župního přeboru Jaroslava Šplíchala ve sportovní gymnastice v Chrudimi.

Chrudimačky mají opět zlatý pohár.

          14.12.2014 pořádal oddíl Sportovní gymnastiky T.J. Sokol Chrudim  ve sportovní hale tradiční závod ve sportovní gymnastice žen. Tento závod se koná v duchu vzpomínek na zakladatele a výborného trenéra sportovní gymnastiky v Chrudimi pana Jaroslava Šplíchala, který 22.9.2011 tragicky zahynul. Byl to bratr Mirky Brdíčkové-Šplíchalové bývalé reprezentantky a olympioničky, na jejíž počest začal pořádat před 48 lety její Memoriál. Rozhodli jsme se v jeho úžasné práci pokračovat dál.

Mistrovství ČR družstev ve sportovní gymnastice. Brno 5-6.12.2014

              Po dvou letech měl náš oddíl TJ Sokol Chrudim na Mistrovství ČR v II.lize družstev opět zastoupení.

 

Mistrovství ČOS ve sportovní gymnastice.

Praha 30.11.2014

            Letošní Mistrovství gymnastických oddílů ČOS se konalo v neděli 30.11. v pěkně vybavené tělocvičně Sokola Žižkov. Na tento závod se po delší době nominovala čtyři děvčata z oddílu SG TJ Sokol Chrudim ve třech kategoriích.

 

Oblastní přebor družstev ve sportovní gymnastice

v Hradci Králové.

Všechna chrudimská děvčata mají medaili.

            22.11.2014 se konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v Hradci Králové. Pět závodnic T.J.Sokola Chrudim reprezentovalo náš oddíl.

Pohár Jindřichova Hradce

15.11. 2014

          Sportovní gymnastky T.J. Sokola Chrudim se vydaly do Jindřichova Hradce, kde soutěžily ve svých výkonnostních kategoriích. Byla to zkouška před oblastním přeborem, který se bude konat 22.11. v Hradci Králové, kde půjde o postup na MČR.