Všechny chrudimské sportovní gymnastky získaly medaile.

39. ročník Memoriálu Jana Hampla v Pardubicích.

             V sobotu 22.3.2014 se konal Memoriál J. Hampla v Pardubicích ve sportovní gymnastice žen. Je to závod družstev a jednotlivkyň ve dvojboji na bradlech a kladině.

            Za T.J. Sokol Chrudim závodila v kategorii juniorek výborná závodnice Kateřina Doležalová, která dokázala zacvičit výbornou sestavu na kladině, kam poprvé zařadila rychlý přemet vzad a ustála ho, to jí pomohlo k vítězství.

V kategorii ročník 2001-2 cvičila naše medailistka z MČR Zuzana Malinská.  Zvládla těžkou sestavu na bradlech i s novým letovým prvkem do vzklopky na vyšší žerď a celkově si vybojovala také zlatou medaili.

            Naše malá žákyně ročník 2005 Sára Kulhavá jako jediná z malých poprvé naskočila na bradla vzklopkou a zacvičila dobře i kladinu, proto zaslouženě získala stříbro.

            Nejmladší gymnastky ročník narození 2006 cvičily na závěr. Naše závodnice Karolínka Horníková zvládla výbornou sestavu na kladině i na bradlech přeskočila už na vyšší žerď a odnesla si také stříbrnou  medaili.

            Děvčata odjížděla ze svého prvního letošního závodu obdarovaná medailemi a cenami, určitě si to zaslouží a podpoří je to v dalších trénincích.