Oblastní přebor SG v Hradci Králové.

16.11.2013

Všechna chrudimská děvčata mají medaili.

             16.11.2013 se konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v Hradci Králové. Pět závodnic T.J.Sokola Chrudim reprezentovalo náš oddíl.

             V družstvu II.ligy TJ Sokola Hradce Králové hostovala naše Katka Doležalová i Zuzana Malinská. V soutěži družstev vyhrály a dostaly zlaté medaile,v jednotlivkyních byla nejlepší K.Doležalová, která neudělala žádnou chybu, což ji vyneslo na první místo. Na  bronzovém stupínku skončila další naše Z. Malinská. Mistrovství ČR v II.lize družstev se koná letos v Brně 1.12.

 

Chrudimské malé 7-8 leté žákyně tvořily také družstvo. Nejlépe si vedla Sára Kulhavá, která povinné sestavy zvládla skvěle a umístila se druhá v jednotlivkyních. Mladší Karolína Horníková zacvičila vše také výborně a skončila na čtvrté příčce, hned za ní byla pátá Bára Šimonová. Děčata společně jako družstvo získala výborné stříbrné medaile, těsně za prvním družstvem z Vysokého Mýta, třetí skončilo družstvo Loko Pardubice. Všechny splnily svoji třídu a příště mohou cvičit ve vyšší.