Vyhodnocení nejlepších sportovců župy Pippichovy.

Oceněna byla Karolína Horníková.

       8.května 2022 byli na valné hromadě Východočeské župy Pippichovy odměňováni nejlepší sportovci. Mezi nejúspěšnější patřila zaslouženě i chrudimská sportovní gymnastka Karolína Horníková, která se narodila v roce 2006 a tomuto krásnému a těžkému sportu se věnuje již 10 let.

       Pod vedením trenérky Simony Linkové se pravidelně třikrát v týdnu připravuje na závody organizované mezinárodní gymnastickou federací a patří mezi nejúspěšnější talentované chrudimské gymnastky, které reprezentují oddíl a město Chrudim na krajských i republikových soutěží.

       Již v roce 2013 získala svůj první titul krajské přebornice v nejmladších žákyních.

       Další rok 2014 opět vyhrála zlato na krajském přeboru mladších žákyň.

       V roce 2015 vyhrála Přebor ČOS v Kolíně a postoupila poprvé na Mistrovství ČOS do Prahy a tam získala krásné 7. místo. Na oblastním přeboru opět zvítězila v mladších žákyních. Již v 9-ti letech se stala členkou družstva II.ligy, které bylo 2. na oblasti a na Mistrovství ČR bylo na 10. místě.

       V roce 2016 si poprvé vybojovala na oblasti 3. místem ve starších žákyních postup na Mistrovství ČR v Třinci, kde získala nečekané skvělé 5. místo ze 48 nejlepších žákyň v republice. Na Přeboru ČOS v Kolíně byla na 4. místě a stejné skvělé 4. místo vybojovala i na Mistrovství ČOS v Praze. Na oblasti byla v družstvu II.ligy na 2. místě a postoupila na MČR v Brně, kde byly na 11.místě.

       Nejúspěšnější se stal pro Karolínu rok 2017. Na oblastním přeboru si vybojovala 2. místem postup na MČR do Ostravy, kde ve svých 11-letech získala úžasnou stříbrnou medaili v žákyních. !!!

       Další rok 2018 měla z krajského přeboru opět stříbro a postoupila na MČR do Znojma, tam se umístila na výborném 11. místě ve starších žákyních.

       Na Přeboru ČOS v Plzni byla na velmi pěkném 5. místě a na Mistrovství ČOS vybojovala skvělé 7. místo.

       V roce 2019 poprvé závodila v obtížné kategorii juniorek. Na krajském přeboru jednotlivkyň si vybojovala stříbrnou medaili. Závodila také na Letní olympiádě dětí a mládeže v Liberci, kde reprezentovala Pardubický kraj a družstvo se umístilo na 7.místě.

       Rok 2020 poznamenalo onemocnění Covid-19, bohužel se nekonaly téměř žádné závody, Karolína se zúčastnila Poháru Plzně a tam suverénně zvítězila mezi juniorkami.

       Na oblastním přeboru 2021 získala bronz již v kategorii žen a postoupila na MČR v Ostravě, kde vybojovala pěkné 11. místo. S družstvem II.ligy získala stříbro na oblasti a poté krásné 8.místo na Mistrovství ČR.