Předvánoční závod pro nejmladší.

Malé gymnastky dovezly šest medailí.

          T.J.Sokol Pardubice již tradičně pořádal 6.11.2021 závod pro nejmladší začínající sportovní gymnastky v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodilo osm malých závodnic a rozhodně se neztratily.

          Naše 8-letá Maya Matusek zacvičila jistou sestavu na kladině a na akrobacii zařadila nový prvek rondát. Při vyhlášení se postavila na stříbrný stupínek za gymnastku z Vrchlabí.

V kategorii děvčat narozených v roce 2014 závodily čtyři naše šikovné gymnastky. Nejlépe předvedla sestavu na kladině Natálie Nováková i akrobacie se jí také velmi povedla a to jí vyneslo na 1. místo. Hned za ní si pro stříbrnou medaili došla naše Elen Bělochová, která měla nejvyšší známku na akrobacii. A do třetice všeho dobrého se na bronzový stupínek postavila naše Klaudie Valentová. Na pěkném 5. místě ještě skončila Barbora Anna Lomičová.

Měli jsme zastoupení i v nejmladší kategorii ročník 2015. Nejvíce se vydařila sestavička na malé kladince naší Sáře Svatkové, která získala stříbrnou medaili. Naší Anetě Luňáčkové se bohužel nevydařil náskok na kladinku, ale i tak získala bronz. Na 4. příčce se umístila naše Lucie Putíková, která také spadla z náskoku do dřepu na kladince, ale měla nejlepší známku na akrobacii.

Našim začínajícím se závod velmi vydařil a pěkně si ho užily.