Předvánoční závod pro nejmladší sportovní gymnastky.

Chrudimačky dovezly dvě medaile.

 

         T.J.Sokol Pardubice již tradičně pořádal 9.11.2019 závod pro nejmladší začínající sportovní gymnastky v krásné opravené sokolovně. Z našeho oddílu T.J. Sokol Chrudim závodily čtyři malé závodnice a rozhodně se neztratily.

         Naše 8-letá Kristýna Čechlovská zacvičila skvělou jistou sestavu na kladině a na akrobacii měla nejvyšší známku, předvedla dva nové prvky rondát a pomalý přemet vzad. Při vyhlášení si zaslouženě s úsměvem došla pro zlatou medaili. Druhá naše závodnice Apolena Žídková závodila také v kategorii ročník 2011 a umístila se na výborném 5.místě. Na kladině předvedla poprvé náročný náskok do vznosu a měla nejvyšší známku.

O rok mladší Anežka Čížková zvládla také výborně bez pádu sestavu na kladině a získala tak stříbrnou medaili v širokém poli 27 závodnic z 8 oddílů.

No a do třetice jsme měli zastoupení i v kategorii ročník 2013, kde jela poprvé na závody Helena Wollmannová a byli jsme všichni velmi nadšení, jak se ji povedla sestava na malé kladince, za kterou získala od rozhodčích třetí nejvyšší známku. Na akrobatickém páse předvedla pěkný přemet stranou. Celkově skončila na krásném 8.místě ze 17 závodnic např. z Vrchlabí, Dobřichovic, Říčan, Poděbrad, Hradce Králové či Vysokého Mýta

.