Nejúspěšnější sportovec chrudimska 2017

         Výkonný výbor Sportovní unie Chrudimska spolu s Chrudimským deníkem a městy Chrudim, Hlinsko, Skuteč, Heřmanův Městec, Slatiňany, Chrast, Luže, Ronov, Seč, Nasavrky a Třemošnice připravily 24.1.2018 vyhlášení ankety „Nejúspěšnější sportovec Chrudimska roku 2017“ v chrudimském divadle.

 

Za náš oddíl SG T.J.Sokol Chrudim jsme poslali nominaci do několika kategorií. Nejúspěšnější byla Sára Kulhavá, která získala titul Mistryně české republiky žákyň 2017 a v kategorii jednotlivců mládeže byla vyhlášena na třetím místě, obdržela krásnou skleněnou plaketu. Stříbrná medailistka z MČR žákyň Karolína Horníková se umístila v anketě na 9.místě.

V kategorii kolektiv mládeže se na 6.místě umístilo družstvo, které soutěžilo v II.lize - Doležalová, Malinská, Kulhavá, Horníková.

Simona Linková byla vyhodnocena na 5.místě v kategorii trenér.

Dostali jsme nabídku na propagaci našeho oddílu a  nacvičili jsme si vystoupení s hudbou na žíněnkách, které představovaly kladinu, jelikož ta by se do divadla nevešla. Naše 3 medailistky z Mistrovství ČR ( Karolína Horníková, Sára Kulhavá a Zuzana Malinská ) zacvičily skvěle přemety vzad a vpřed a také nacvičovaná salta vpřed, vzad i stranou, což se divákům velmi líbilo a sklidily velký zasloužený potlesk.