Úspěšný krajský přebor ve sportovní gymnastice.

 

Všechna chrudimská děvčata odjížděla s medailí na krku.

 

         Ve školní tělocvičně v Hradci Králové se17.11.2017 konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen.

 

 

Chrudimské čtyři nejlepší gymnastky vytvořily družstvo II.ligy a jako hostující s nimi byla závodnice z Hradce Králové. Naše děvčata se skvěle připravila a zvládla všechny své obtížné sestavy velmi dobře. Podle pravidel na každém nářadí mohou závodit 4 cvičenky a sčítají se 3 nejlepší známky. Při vyhlašování vystoupilo na 1. místo družstvo Lokomotivy Pardubice a hned za ním bylo na stříbrné příčce naše družstvo T.J. Sokola Chrudim ve složení Kateřina Doležalová, Zuzana Malinská, Sára Kulhavá, Karolína Horníková a hostující Michaela Šubrtová. Tato děvčata budou reprezentovat Chrudim na Mistrovství ČR v II.lize družstev, které se koná letos v Brně 2.-3.12.

 

Naše 12-letá Bára Šimonová hostovala v družstvu Sokol Hradec Králové ve III.lize a odvezla si na krku také stříbrnou medaili, závodila výborně bez chyb a celkově se umístila na 4.místěmezi jednotlivkyněmi.

 

         Poprvé se mohla zúčastnit krajského přeboru 7-letá talentovaná chrudimská děvčátka z přípravky. Cvičila na všech čtyřech nářadích základní povinné sestavy. Svoji první zlatou krajskou medaili zaslouženě vyhrála Izabell Zoe Malinová. Hned za ní se na druhé místo postavila Emily Plachá  Byla to pro ně velká zkušenost, vidět jak krásně cvičí ty nejlepší závodnice z naší oblasti a motivace do dalšího tréninku.