Chrudimské gymnastky zvítězily v  Bedřichově

 

         V sobotu 4.5.2002 se rozjelo 10 sportovních gymnastek TJ Sokola Chrudim na svůj čtvrtý závod v této sezóně do Bedřichova u Jihlavy. 

         Závod zahájily nejmladší žákyně. Na akrobacii zvládla nejlepší sestavu ze všech 7-letáKarolína Půlpánová a tím si zajistila vítězství. Na bronzový stupínek vystoupila o rok starší Karolína Málková a třetí chrudimačka Monika Komárková skončila na skvělém 6. místě.
         V mladších žákyních jsme měly také tři zástupkyně. Všechny se nevyhly pádu z kladiny. Ale i tak obsadily pěkná místa: Jana Novotná 2., Denisa Raticová 4. a Karolína Havlíková 6.
         V kategorii starších žákyň hned za H. Kirschovou na 2.stupeň vítězů vystoupila Alena Stará . Markéta Pecinová byla čtvrtá.
         Juniorky a ženy závodily společně. I zde cvičila reprezentantka ČR Petra Šulcová, která byla na nedávném ME v Řecku. Celkový závod vyhrála, ale chrudimská Zuzana Hovorková se nelekla zvučného jména a zacvičila nejlepší sestavu na kladině. Dostala o 0,8 bodu vyšší známku a zaslouženě se umístila na 2.místě.  Aneta Raticová získala pěkné 5.místo.
         Takže podtrženo a sečteno - 1 zlatá a 3 stříbrné příčky zajistily družstvu gymnastek TJ Sokola Chrudim ve složení Půlpánová, Novotná, Stará a Hovorková zasloužené prvenství a již po třetí získaly krásný broušený pohár.