Oblastní přebor družstev ve sportovní gymnastice v Hradci Králové.

Všechna chrudimská děvčata mají medaili.

  

         21.11.2015 se konal přebor družstev pardubického a hradeckého kraje ve sportovní gymnastice žen v Hradci Králové. Pět závodnic T.J.Sokola Chrudim reprezentovalo náš oddíl.

           Naše čtyři nejlepší děvčata vytvořila družstvo II.ligy a jako hostující za Chrudim závodila gymnastka ze Spartaku Sezimova Ústí. Naše závodnice se skvěle připravily a zvládly všechny své obtížné sestavy bez chyb. Při vyhlašování vystoupilo na 1. místo družstvo Lokomotivy Pardubice a hned za ním byla stříbrná naše děvčata, která získala jako družstvo rekordní počet bodů,  proti loňskému přeboru o 3 body více. Družstvo bylo ve složení Kateřina Doležalová, Zuzana Malinská, Sára Kulhavá, Karolína Horníková a hostující Karolína Podlahová. Tato děvčata budou reprezentovat Chrudim na Mistrovství ČR v II.lize družstev, které se koná letos v Brně 6.12.

Naše 10-letá Bára Šimonová hostovala v družstvu Loko Pardubice ve III.lize a odvezla si na krku zlatou medaili, závodila také výborně a dokonce zařadila na bradlech poprvé vzklopku.