Chrudimské sportovní gymnastky výborně závodily v Pelhřimově.

               12.4.2014 pořádal oddíl SG Pelhřimov 6.ročník Memoriálu Zuzany Hartlové, dlouholeté trenérky jejich oddílu. Za oddíl gymnastiky T.J. Sokol Chrudim jela závodit 3 děvčata a celkem zde závodilo 145 závodnic z oddílů z celé republiky.

          Nejmladší žákyňky narozené v roce 2006 zahajovaly trojbojem na přeskoku, kladině a akrobacii. Za Chrudim závodila šikovná Karolínka Horníková, která měla nejlepší přemet přes bednu z širokého pole závodnic. Na kladině zařadila těžký seskok saltem vpřed, ale udělala chybu v doskoku a to ji odsunulo i tak na krásné 7.místo z celkového počtu 35 závodnic.

          V mladších žákyních ročník 2004-5 jsme měly Sáru Kulhavou, která zacvičila druhou nejlepší sestavu na akrobacii na hudbu a dostala třetí nejvyšší známku na kladině, což jí vyneslo na úžasný stříbrný stupínek z 28 žákyň z velkých oddílů jako např. Most, Vítkovice či Brno.

           Naše juniorka Kateřina Doležalová závodila také výborně. Na kladině zvládla rychlý přemet vzad a moc pěkně zacvičila novou sestavu na prostných ve stylu flamenga. Celkově skončila na 5.místě jen o 0,55 bodu od bronzu.